Dakrenovatie in Groningen en omgeving

Dakrenovatie in Groningen laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat kennis van zaken heeft. Wij zijn dé dakdekker in Groningen en omstreken. Misschien heeft u lekkage opgemerkt of is er sprake van stormschade. Vervelend, maar geen onbegonnen werk. Wij van Misker Dakwerken weten raad met allerlei soorten dakwerken in Groningen. U bent verzekerd van een waterdicht dak tegen aantrekkelijke kosten.

 

Tevreden klanten

5/5

Prima bedrijf, heeft meerdere klussen voor ons geweldig gerealiseerd. We hebben een prachtige schuur dankzij hem!

5/5
5/5

Een vakman die we eerder hadden moeten leren kennen. Prima adviezen en de uitvoering van werkzaamheden dik tevreden mee. Een eerlijk en betrouwbaar adres voor dak- en onderhoudswerkzaamheden. Wat ons betreft een tien met een griffel!

Direct contact

Tel: 06 – 29 74 59 68
Mail: edwinmisker@hotmail.com

Of vul het formulier in

Contact

Professionele dakrenovatie te Groningen

  • Goede prijzen ten opzichte van andere dakdekkers in Groningen
  • Meest hoogstaande apparatuur en A-kwaliteit producten
  • Net in afwerking en goed contact
  • Dakdekkersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring
  • Weet raad met allerlei soorten dakwerken en dakbedekking. Voor zowel een plat dak als een hellend dak
  • Gegarandeerd een waterdicht dak
  • Hoge mate van vakmanschap

Laat ons het probleem aan je dak snel verhelpen. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis offerte of een gratis adviesgesprek aan.

Vakkundige renovatie

Zitten er scheurtjes in het bitumen dak in Groningen, is er sprake van een lekkende dakgoot of zijn dakpannen weggewaaid? Dakrenovatie of dakreparatie in Groningen is de oplossing voor dit probleem. Het is van groot belang om snel te handelen. Het dak is immers één van de meest kwestbare delen van je huis.

De kosten kunnen flink oplopen wanneer de dakconstructie ongemerkt aangetast wordt en daklekkage het gevolg is.Dakrenovatie is een goede manier om hoge kosten te voorkomen. Schakel dus snel onze vakkundige hulp in.

Wij hebben kennis van zaken en lossen ieder probleem aan het dak zo snel mogelijk op

Voor al je dakwerken in Groningen

Wij weten als geen ander hoe we allerlei dakwerken in Groningen uitvoeren. Van een dakreparatie tot aan het vervanger van een defecte regenpijp. Bij ons kun je terecht voor:

Het kan zo zijn dat je op zoek bent naar een loodgieter of een andere vakman. Daarvoor hoef je niet op zoek naar een andere vakman. Voor overige klussen kun je ook onze deskundige hulp inschakelen.

Dakrenovatie Groningen

Vrijblijvend adviesgesprek

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Schakel ons in voor goedkope dakrenovatie in Groningen

Wij voeren dakrenovatie in Groningen uit op een effectieve manier. Schakel direct onze hulp in of vraag een offerte aan. U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en dakinspectie. Tijdens dit gesprek ontvang je advies op maat over je dak én ontvang je een offerte voor meer duidelijkheid over de prijzen.

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 – 29 74 59 68. Of stuur een e-mail naar info@miskerdakwerken.nl. Vervolgens lossen we het probleem zo snel mogelijk op.

Projecten van Misker Dakwerken te Groningen