Misker Dakwerken

Dakdekker te Groningen

Dakdekker in Groningen nodig? Woon je in de regio Groningen en ben je op zoek naar een dakdekker? Misker Dakwerken staat paraat om jou te helpen. Last van een lekkage of is jouw dak nodig aan reparatie toe? Dé dakdekker in Groningen is Misker Dakwerken.

Een dak onderhouden is een van de meest vervelendste én lastigste klusjes. Het is daarom verstandiger en veiliger om een professioneel dakdekker in te huren. Misker Dakwerken heeft kennis van zaken en lost alle problemen aan jouw dak snel op. Bel nu 06-29745968 en maak een afspraak.

Misker Dakwerken: goedkope dakdekker uit Groningen

De gevolgen van een daklekkage

Na een flinke regenbui kan een dak gaan lekken. Een lekkage aan jouw dak in Groningen kan ook veroorzaakt worden door schimmels, scheuren en sneeuw. Een daklekkage is niet alleen vervelend. Het kan ook gevaarlijk zijn. Door de vochtophopingen onder jouw dakbedekking kan de lekkage erger worden. Zo erg zelfs dat het dak kan gaan instorten.

Dakreparatie in Groningen

Om te voorkomen dat jouw dak instort (met alle gevolgen van dien) , repareren we bij een dak-lekkage zo snel mogelijk. Uiteraard maken we samen met jou duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de kosten. Tijdens de dakreparatie in Groningen houden we je op de hoogte van ons werkproces.

Dakrenovatie om problemen te voorkomen

Wij adviseren om eens in de paar jaar daken te inspecteren. Dakrenovatie voor kleinere ingrepen is een goede manier om hoge kosten te voorkomen. Hoe gaat dakrenovatie in zijn werk? Eerst gaan onze dak-specialisten het dak inspecteren. Wat moet er gerenoveerd worden? Daarna gaan we over tot actie: we renoveren jouw dak.

Dé dakdekker in de provincie Groningen

Dakbedekkingsmaterialen: dakshingles

Naast de diensten dak-lekkage, dak-reparatie en dakrenovatie doet Misker Dakwerken ook aan dakbedekking. Een van de meest gebruikte dakbedekkingsmaterialen zijn dakshingles. De dakleien zijn makkelijker aan te brengen dan gewone dakpannen. Daarnaast zien dakshingles er ook elegant uit.

Het zinkwerk controleren

Een belangrijk onderdeel van een dak is het zinkwerk. Versleten lood en zink kan ook lekkage veroorzaken. Daarom is het belangrijk om het loodwerk en zinkwerk regelmatig te laten controleren. Misker Dakwerken kan jouw lood- en zinkwerk repareren, renoveren of vervangen.

Hoe kom je in contact met ons?

Misker Dakwerken uit Groningen helpt jou met alle soorten dak-problemen. Onze dakdekkers uit de regio Groningen komen graag naar jou toe. Kom in contact met ons via ons telefoonnummer 06 -29745968.